http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Ciuperci umplute la cuptor

Follow by Email

miercuri, 12 iunie 2013

Ciuperci umplute la cuptor



Ingrediente:


  • 16 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1 snitel de porc sau pui
  • 1 rosie
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • branza / cascaval

Preparare:

Curatam ciupercile de pielita si despindem coditele. Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie.
Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel procedam cu snitelul, usturoiul, mararul si rosia( partea deasupra a rosiei o taiem marunt nu si mijlocul deoarece e prea zemos). Peste ele se adauga un ou mai mic, lingura de smantana, sare si piper supa gust. Daca compozitia este prea moale se pune si putina faina.

Se pregateste o tava in care punem hartie de copt, umplem ciupercile cu compozitia obtinuta, le asezam in tava si peste punem cate o felie de branza sau cascaval.

Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu