http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Triunghiuri cu cascaval

Follow by Email

marți, 9 iulie 2013

Triunghiuri cu cascaval


INGREDIENTE:
Pentru aluat:

  • faina
  • 2 linguri margarina/unt
  • 1 lingurita sare
  • 40 g cascaval ras
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
Pentru deasupra:
  • 2 linguri lapte
  • cascaval ras
Preparare:
Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul si faina cat cuprinde.

Intindem coca de 2-3 cm grosime, o taiem in tringhiuri si fiecare triunghi il umezim cu lapte si presaram cascaval ras.
Triunghiurile se pun intr-o tava unsa cu unt,apoi la cuptor pana se rumenesc,20-30min.
POFTA BUNA!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu