http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Dovlecei pane cu sos de smantana

Follow by Email

duminică, 24 noiembrie 2013

Dovlecei pane cu sos de smantana

Ingrediente:
1 dovlecel potrivit
2 oua
faina
sare
100 g smantana
1 castravete verde mic

2 catei de usturoi
Preparare:
Dovlecelul il taiem felii nu foarte groase, il saram si il lasam la rece pana dovlecelul lasa apa.

Scurgem feliile de dovlecel de apa, le tavalim in faina cu sare, apoi le dam prin ouale batute bine si le prajim in ulei incins.Dupa ce s-au prajit ii punem intr-o farfurie in care am pus servetele pentru a se abosrbi surplusul de ulei.
Pentru sos curatam cei 2 catei de usturoi, ii punem intr-un bol, punem putina sare si ii pisam, apoi adaugam putin ulei si amestecam, iar la sfarsit adaugam castravetele pe care l-am dat pe razatoare( pe gaurile mici) si smantana.Amestecam toate ingredientele si servim dovleceii cu sosul de smantana.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu