http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!

Follow by Email

sâmbătă, 9 noiembrie 2013

                                                           PIZZA CU PIEPT DE PUI


Ingrediente:
Aluat:
150 ml apa
1 lingura ulei
250 g faina
1 lingurita rasa de sare
1/2 dintru-n cub de drojdie

Pentru pus deasupra:
1/2 piept de pui
10 ciuperci mai mici
200 g branza
2 linguri smantana
2 linguri sos de rosii
1 ceapa rosie
1/2 ardei rosu
5-6 masline verzi
1 ou
oregano uscat

Preparare:

Framantam aluatul si il lasam la dospit timp de 1 ora, apoi mai adaugam faina pana devine un aluat elastic.
Pieptul de pui il fierbem, apoi il taiem cubulete. Ceapa si ardeiul le taiem marunt, ciupercile si maslinele felii.

Dupa ce a crescut aluatul il intindem intr-o tava rostunda unsa cu ulei si introducem tava in cuptor 10-15 minute, apoi scoatem tava si adaugam sosul de rosii, smantana, carnea de pui, ciupercile , ceapa si ardeiul, branza taiata bucati sau razalita, maslinele taiate felii, oul batut si oregano.
Introducem tava in cuptor 25-30 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu