http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Snitele de porc in crusta

Follow by Email

sâmbătă, 14 decembrie 2013

Snitele de porc in crusta

Ingrediente:
8 snitele de porc
1/2 legatura marar sau patrunjel
2 lingurite busuioc uscat sau 1/2 legatura busuioc verde
100 g pesmet
1 galbenus
50 g unt
30 g parmezan (optional)
sare
piper

Preparare:
Carnea o caondimentam cu sare si piper si o lasam putin in frigider.
Intre timp preparam crusta: Mararul l-am tocat marunt, apoi am adaugat busuioc uscat si le amestecam cu parmezanul, galbenusul si untul topit. Se poate adauga si parmesan in aceasta compozitie.
Feliile de carne le prajim in ulei incins timp de 2 minute, apoi imbracam snitelele in crusta si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 20-25 de minute la foc potrivit.
Pentru ornat am folosit varza si sfecla taiata marunt cu usturoi.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu