http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Follow by Email

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Ingrediente:
500gr ficat de pui
400gr smantana
usturoi
1 ceapa
ulei
sare
piper

Preparare:
Se pune ulei in tigaie,se taie ceapa marunt si se caleste.
Peste ceapa calita se pune ficatul taiat in bucati  impreuna cu 8-10 catei de usturoi taiati marunt,apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba ficatul 30min.Daca scade apa mai daugati pana este fiert ficatul.
Dupa ce ficatul este fiert se pune smantana si putina apa, se mai pune si usturoi pisat saca este nevoie.Daca este prea subtire sosul il ingrosam cu putina apa amestecata cu 1 lingura de faina,apoi condimentam cu piper si sare dupa gust.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu