http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Paste cu sos de legume

Follow by Email

miercuri, 8 ianuarie 2014

Paste cu sos de legume

Ingrediente:
250 g paste
1 ceapa
un ardei gras verde
3 linguri de varza taiata
1 cub concentrat legume
1 morcov
bulion
2 linguri ulei
sare
piper
verdeata pentru servit

Preparare:
Pastele se fierb conform instructiuniilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul: taiem marunt ceapa, varza si ardeiul, morcovul il dam pe razatoare  si le punem la calit in ulei.
 Lasam sa se inmoaie si apoi presaram concentratul de legume si turnam 100 ml apasi se lasa sa fiarba. In sos adaugam bulionul cu putina apa, dupa ce legumele s-au fiert se mai adauga sare daca este nevoie si mai lasam la fiert inca 5 minute.
Sosul se toarna peste paste si se serveste cu verdeata.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu