http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Tiramisu

Follow by Email

miercuri, 8 ianuarie 2014

Tiramisu

Ingrediente:
400 g picoturi de sampanie
250 g crema mascarpone
4 oua
4 linguri zahar
500 ml frisca hulala
3 cescute cafea concentrata
2 linguri cu varf de cacao

Preparare:
Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in crema de mascarpone mixand in continuare.

Piscoturile se inmoaie in cafea, se aseaza intr-o tava un rand de piscoturi fara a lasa spatiu intre ele, peste piscoturi adaugam jumatate din crema, apoi alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si cealalta jumatate de crema.
Se pudreaza cu cacao si se lasa la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu