http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Vinete la cuptor

Follow by Email

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Vinete la cuptor

Ingrediente:
2 vinete mari
3 catei de usturoi
1 ceapa mare
1 lingura de ierburi aromatice
400 g rosii tocate
150 g iaurt
1 ou
50 g pesmet

Preparare:

Ceapa si rosiile le curatam de coaja si se taie separat cuburi.Se pune ceapa la calit cu 1 catel de usturoi intr-o lingura de ulei de masline, peste ea se pun rosile pisate si ierburile aromatice si se lasa sa fiarba pana devine un sos mai gros.

Vinetele le curatam de coaja si se taie felii pe lung. Fiecare felie de vanata se unge cu ulei si se freaca cu usturoi.Se pune un rand de vinete, peste sosul si deasupra se pune un alt rand de vinete si la sfarsit punem oul batut cu iaurt. peste ou se presara pesmet sau branza.

Se baga la cuptorul incalzit la 180 C si se lasa 40 de minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu