http://www.petitchef.ro Retete usor de preparat!: Pulpe de pui cu sos de rosii

Follow by Email

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Pulpe de pui cu sos de rosii

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 8 pulpe de pui
  • 200g ciuperci feliate 
  • 1 ardei gras taiat fasii
  • 1 morcov taiat felii nu foarte groase
  • 3 catei de usturoi pisati
  • 1/2 cana vin alb sec
  • 800 g rosii in bulion tocate
  • 1 lingurita oregano
  • 10 masline negre fara samburi
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • sare
  • piper
Preparare:
Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam pulpele condimentate cu sare si piper. Pulpele le prajim pana se rumenesc pe toate partile, dupa care le punem Intr-o farfurie.
In aceasi tigaie adaugam ciupercile, ardeiul, morcovul si usturoiul. Lasam ingredientele sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, apai adaugam paharul de vin alb sec. Tigaia se acopera cu un capac si lasam pana aproape acesta s-a evaporat, apoi adaugam bucatile de rosii si oregano.
Pulpele se pun din nou in tigaie. Se acopera cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu timp de 20 de minute, avand grija sa amestecam din cand in cand. Punem sare dupa gust.
Pulpele se servesc daca doriti cu masline si patrunjel proaspat tocat alaturi de orez sau piure de cartofi.
Aceste pulpe sunt foarte gustoase si aromate.

POFTA BUNA!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu